Január 10-én reggel 6.18 körül a Ma reggel vendége leszek. Vicces. :) Jegyes-Tóth Kriszta lesz a műsorvezető, és becsületszavamra mondom, nem beszéltük meg, hogy mit fog kérdezni. Csekkolható. :)

Aztán 8-kor Hoffman Rózsáé.

Aztán a kollégákkal ünnepélyesen nekikezdünk. Megbeszéljük a módszert, kiosztom a feladatokat, hogy mielőbb elkészülhessen a végleges koncepció. A pénzt ugyanis arra adják...

Szóval holnap lesz mit mesélnem.

Szerző: Süveges Gergő  2011.01.09. 18:00 14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://m2intendans.blog.hu/api/trackback/id/tr812571744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

webEndres · http://harciuborka.wordpress.com/ 2011.01.09. 18:44:57

Ránk számíthatsz...az Átíró nyitva áll :) 23.00ig biztos du-s leszek

NyPer 2011.01.09. 18:53:44

az első interjú :) ! megnézem, felveszem

wishboci 2011.01.09. 19:44:35

Olvasgatom az új gyermekcsatornához fűzött hozzászólásokat,igazán nem tagadjuk meg sajnos a Magyar mivoltunkat,miért kell egyből negatívan hozzá állni ehhez a szerintem rettenetesen hiányt pótló kezdeményezéshez.Bevallom őszintén nagyon régi dédelgetett álmom egy ilyen csapatban dolgozni akik fel merik vállalni ezt a nem könnyű de igen nemes kihívást!Nekem is van két kiskorú gyermekem és félve engedem nekik bekapcsolni a tv-t, hiszen nagyon kevés olyan műsor illetve csatorna létezik ami tényleg értéket sugároz ennek a korosztálynak.Csak nézzük végig a kínálatot és rájöhettek, hogy igazam van.Ezért örülök ennek a lehetőségnek amit a Gergőék felvállaltak és nagyon sok reményt fűzök hozzájuk!!!Ötlet a tarsolyban rengeteg csak megfelelő módon kell tudni használni azt.
Wishboci

JTK 2011.01.09. 23:18:52

Visszaigazolom: tényleg nem beszéltük meg. Azt nem garantálom, hogy vicces lesz a beszélgetés ;)

sxoon 2011.01.10. 06:51:13

Sok sikert kívánok! Az ember napja is máshogy indul egy ilyen interjú hallatán.

Corry 2011.01.10. 09:03:13

Nagyon sok sikert kívánok Neked!
Sajnos a reggeli műsorotokat nem nagyon tudom nézni, de a Kriszta egyik műsorát láttam, amikor szabin voltam. Egyébként tényleg vicces votl a reggel, bekapcsolom a tévét arra az 5 percre amennyit reggel erre tudok fordítani és Te beszélsz, holott a Krisztáékon a sor :-) De aztán hamar kiderült a turpisság:-)

Tavaly évvégén volt a Ma reggelben egy nagyon érdekes interjú Bogányi Gergely zongoraművésszel, ott idézték Goethét arról, hogy nem azt kell az embereknek mutatni, amit szeretnének látni, hanem azt amit nézni érdemes nekik.
Sajnos ezt az idézetet nem találtam meg a Goethe idézetek között, nem is emlékszem szóról szóra az interjúben elhangzottakra, de nagyjából ez volt a lényeg.
A másikat az egyik Google könyvben olvastam, hasonló a tartalma de mégis más: nem azt vetítik az embereknek amit látni szeretnének, hanem azt ami a képernyő elé szögezi őket.

Ezt azért írtam, mert olvastam egy poszttal arrébb a kétkedőket, ne hallgass rájuk, nyilván nem akkor érzed majd magadat sikeresnek ha legyőzöd a kereskedelmi csatornákat az indusztriális népbutítás terén.

Sok sikert! Nagyon drukkolok Neked! Este majd írok az ötletládába is, mert valamennyi tapasztalatot már sikerült összeszednem gyereknevelés, terén. :-)

krisztallit73 2011.01.10. 09:39:59

Kedves Gergő! Mi nagyon pozitívan állunk az új csatornához,sok sikert kívánunk!

stimmel 2011.01.10. 09:42:06

@JTK: Egyre jobban alakul ez a blog. TG elemző úr után itt egy műsorvezető-társ is, hogy a többi kollégáról ne is beszéljek! Lassan kisebbségben lesznek a nem MTV-sek.

Az interjú nem volt különösebben vicces (hacsak az elején a "füles" emlegetését nem számítjuk ide), viszont Krisztának - már megint - csinos volt (nyilván még most is az, tehát: van) a frizurája, Gergő nagyon emberi válaszokat adott (a "Párna-sáv" lett a kedvencem), s kettőtök beszélgetése olyan hangulatban zajlott (néhány majdnem nevetésbe hajló mosolygást is ideszámítva), amire nagyon nagy szüksége van ennek a sebzett lelkű országnak.

Szóval: üdítőek vagytok! :)

Gergő, nem akarod magaddal vinni JTK-t az m2-re? Az interjúból számomra világosan lejött: rajta nem múlna...

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2011.01.10. 11:57:14

Az én ötletem nem a gyerekeket, hanem a fiatalokat célozza meg: vetítsenek "okos" kisfilmeket nekik. Mire gondolok? A neten elég sok független alkotó nagyon érdekes, elgondolkodtató kisfilmje található meg. Hogy egyszerűbben érthető legyen, én itt gyűjtöm az ilyeneket: kisfilmek.blog.hu
Nos, szerintem meg lehetne keresni ezeket az alkotókat, és a filmjeiket tévében lehetne vetíteni.
Még annyit, hogy gyerekkoromban eléggé nagy hatással voltak rám hasonló filmek.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.01.10. 12:11:05

Gergő, nem érzed úgy, hogy ez az előléptetés tulajdonképpen félreállítás?

Süveges Gergő · http://www.suvegesgergo.hu 2011.01.12. 22:35:53

@laspalmas: lesz erről poszt nemsoká, csak el ne felejtsem. :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.01.13. 09:06:49

@Süveges Gergő:

Köszönöm a választ, és várom az írást a témáról! :)

Corry 2011.01.29. 00:00:39

Remélem nem baj ha egy pillanatig offolnék: nekem már hiányzik a Jegyes tóth Kriszta a Ma reggelből. Tudom, lehet valaki szabin, vagy egyebek, de azért mostanában figyelem a tévét és szóvá teszem, ha az egyik kedvenc eltűnik. Persze így is élmény nézni a Ma reggelt, mert kiváló emberek csinálják, de a Kriszta így is hiányzik. Nagyon.
süti beállítások módosítása